"If you hold me now we'll make another run around the sun."

Around The Sun on siis kolmas single Look Back In Laughter -albumilta, ja siihen on juuri valmistumaisillaan yhden oton video. Videon on kuvannut musiikkivideoiden teossa aiemminkin ansioitunut Laura Haimila, ja siinä on avustajina loistavia tyyppejä, jotka löysin Laajasalosta.

Video julkaistaan samana päivänä, kun kappaleen radio edit -versiot toimitetaan radioille. Sitten vaan toivomaan biisiä kaikkialta, missä on mahdollista toivoa!

Joulunpyhät on vietetty aika tiiviisti biisilaboratoriossa, eli kaikenlaista uutta jännää olisi tulossa, kunhan tuossa vielä keitokset samenee ja soppa valmistuu.

Keikkavuosi alkoi jo akustisella Samettiklubilla Mascotissa, jossa tuli vedettyä pitkästä aikaa suomenkielistä tuotantoa vuosien takaa – Ei tullut myrskyä, Kaltevalla pinnalla, Koskaan ja Tuulenhenkäykset helähtivät kaikki ilman kummempaa ruostetta.. ajatella, että noidenkin syntymästä on jo kuudesta yhdeksään vuotta! Tuli sellainen tunne, että näitähän voisi soitella toistekin Sametissa.

Erikoiskeikkoja on luvassa mm. Soundtrack-orkesterillemme, joka on tilattu soittamaan erään koulun vuosijuhlaan, sekä Ari Koivunen & Luca Gargano -duolle, joka ei ole vielä ensimmäistäkään normikeikkaa tehnyt. Seuraavaksi hämmennämme Kotkaa ja Espoota.

Luca Gargano -yhtye on viettänyt pienen sapatin ja aktivoituu pian taas treenikämpälle. Tarkoitus on tutkailla jokusta uutta tekelettä ja saattaa keikkasetti yhä timangisempaan kuosiin. Uutta musisointia on luvassa myös Koiton Laulun kanssa, joka esittää kevään konsertissa täysin uuden ohjelmiston, uusia protestilauluja.

Olen myös tehnyt uuden vuoden päätöksen: kirjoittaa tähän blogiin useammin kuin kahden kuukauden välein!

-L