Kylmä tuokio lumenkaatopaikalla

Luca Garganon tammikuisen singlen Around the Sun video on kylmä tuokio lumenkaatopaikalla. Retroksi sävytetty kuvamaailma seuraa helsinkiläisrokkarin debyyttilevyn tunnelmia.

Musiikkivideoissa ansioitunut Laura Haimila kuvasi koko videon yhdellä otolla. “Tarkoitus oli näyttää ankealta ja viluiselta, eikä sitä 20 pakkasasteen ansiosta tarvinnut edes näytellä. Oli pakko vetää kerralla purkkiin kun meinasi paikat jäätyä”, nauraa videon itse myös ohjannut Gargano. Videon avustajakaartissa on harrastajanäyttelijöitä, mediaopiskelijoita ja tosi-tv-tähtiä sekä työkseen näyttelevä koira.

Katso video täältä:  http://www.youtube.com/watch?v=S33QQBkYtbI

Luca Garganon albumi Look Back in Laughter ilmestyi syyskuussa 2010. Nyt alkuvuodesta miehen kalenterissa on keikkailua ja myös uusia kappaleita. “Biisilaboratorio on pään sisällä käynnissä yötä päivää!”
 
www.lucagargano.com ja www.facebook.com/lucagarganomusic