Miksaushommia eli maut balanssiin, ehkä vähän suolaa

Koskelaisen kakkosalbumi Luova iltapäivä miksautuu paraikaa Artlab-studiolla Helsingin Vallilassa. Olen itse istuskellut takapiruna, ja suurimman työn tässä taajuuksien ja erilaisten äänilähteiden optimaalisen balanssin hakemisessa on hoitanut Ville Liukkonen. Tässä vaiheessa olen sitä mieltä, etten jatkossakaan aio enää itse miksata äänittämiäni biisejä – sen verran erilainen luenta niistä syntyy, kun uusi osaava korvapari valikoi oman näkemyksensä mukaan, ja kun nämä korvat vielä kuuluvat ihmiselle, jolla on taito ja välineet.

Kohta kuulette enemmän.

#miksaus #loppusuoralla #hyppääyli #koskelainen #luovailtapäivä

Henkilön lucagargano (@lucagargano) jakama julkaisu

#aijaijai #kesäbiisi #viini #luovailtapäivä #miksaus #loppusuoralla

Henkilön lucagargano (@lucagargano) jakama julkaisu