"Taas opittiin jotain"

Näin totesi Jukka tänään keikan jälkeen. Ja oikeassahan se taas oli.

Opittiin mm. ettei edelleenkään kannata odottaa encoretaputuksia, jos yleisöä on kovin vähän ja tiskin takana on nopea henkilö laittamassa levymusiikkia soimaan. Parempi vaan soittaa putkeen kaikki mitä on ajateltukin soitettavan.

Opittiin myös, että L’appuntamento on aika mukava vetää kahdestaan Katrin kanssa, ja Le tasche piene di sassi voi vielä pienen lisätreenin jälkeen muuttua hienoksi tunnelmapalaksi. Sitten opittiin, että Va bene, va bene così on liian hitaalla tempolla todella puuduttavan raskas, ja Purmis on aina jonkinlainen kohokohta.

Seuraavaksi on luvassa duo- ja soolokeikkoja sekä Iskelmäkerhon kesäretki Saarijärven Kirmot-tapahtumaan ensi viikonloppuna. Näiden musisointien ohella alamme maanantaina äänittää uutta levyä. Mitäs siitä edellisestä levytyksestä opittiinkaan? Ai niin: ei saa olla liian siisti, pitää hiukan roiskiakin.

Tällasta tänään.

(11.7.2013 Luca Gargano & Anna ja Miki Semifinalissa)