exHome

Currently working on: (March 2021)
-New Koskelainen single Point of no return
-Forthcoming Luca Gargano album
-Forthcoming Koskelainen album
-A few other interesting projects

The Helsinki based artists Astrid Nicole and Luca Gargano started their musical mixture of songwriter pop, Latin vibes and groovy beats together in 2019. Their first single together was released in August 2020:”Starlight is a dance anthem that commands us to seize the moment since ”we could be gone in the morning”. Their second single “No tengo” is a latin vibed tune, out in February 2021.

Luca Gargano has worked in the Finnish music, media and events scene for two decades, and is the founder of the legendary Helsinki singer-songwriter open mic night “Samettiklubi”. With three solo albums, appearances in various cover bands, he has performed in English, Finnish, and Italian in a wide range of musical genres.

Astrid Nicole, graduated from The Music Academy of Panamá, has competed on TV Talent shows (Proyecto Estrella 20-30, The Voice of Finland 2019), and won the competitions “Singer of the year” at the IPOP convention (Los Angeles 2017), and “Karaoke World Championships” (Vancouver 2016). She has previously released singles and performed with different groups and as well as in musicals.

Luca Garganon ja Astrid Nicolen lauluntekijäduo luo uutta poppia, joka on enemmän kuin osiensa summa

Kaksi lauluja kirjoittavaa artistia yhdisti voimansa ja lopputulos on nippu erinomaisia popbiisejä. Ensimmäisenä julkaistiin elokuun öihin kutsuva Starlight, ja kaksikon toinen sinkku on nimeltään No tengo.

Italialais-suomalainen Luca Gargano on monelle tuttu aiemmista yhtyeistään, lauluntekijöiden Samettiklubilta sekä työtehtävistään musiikin, median ja tapahtumien parissa. Viime vuosina Luca on julkaissut Koskelainen-projektillaan suomenkielistä poppia, jonka myötä hän on liukunut lauluntekijästä myös tuottajaksi.

Panamalainen Astrid Nicole on 25-vuotias laulukilpailuissa menestystä niittänyt taitava ja vaikuttava solisti, joka muutti toissa vuonna Suomeen ja on sen jälkeen esiintynyt mm. Waldo’s Peoplen kanssa sekä The Voice of Finlandissa.

Perisuomalaiseen tyyliin tämäkin musiikkiprojekti perustettiin baarissa:”Tunsimme entuudestaan, ja Astridin muutettua Suomeen oli luonnollista ryhtyä heti soittamaan keikkoja yhdessä. Viime kesänä terasilla viinilasien äärellä syntyi idea biisien tekemisestä yhdessä, ja josko kokeiltaisiin ns. Roxette-kokoonpanoa, jossa me kaksi solistia tuemme toisiamme”, Luca kertoo. ”Pian kävi ilmi että Astrid on paitsi loistava laulaja, myös näppärä biisinikkari, ja meillä kahdella on erinomainen kemia. Välillä sävellys- ja sanoitustyö oli kuin Tupu Hupu Lupu -kieltä, jossa molemmat täydensivät toistensa lauseet. Tunnettiin, että jotakin loksahti nyt kohdalleen.” 

Yhteistyön ensimmäinen single Starlight on puhtaasti tanssittavaa elektronista popmusiikkia höystettynä pienillä retromausteilla ja liverummuilla. Lucan tuottamat soundimaailmat poimivat monesta genrestä, ja biiseissä soivat syntikoiden lisäksi lattarivaikutteet sekä kaikuja molempien rakastamista soulista ja rockista.

Astrid on julkaissut aiemmin lattarihenkistä tanssipoppia, jota on kirjoittanut mm. artistiveljensä Tonny Kennethin kanssa. Luca Gargano on julkaissut monenlaista poppia ja rockia eikä elektroninen musiikkikaan ole hänelle aivan uusi tuttavuus.

Kaksikon toinen single No tengo onkin selvästi lattarivibainen biisi, jota rytmittävät akustiset kitarat ja jossa lauletaan espanjaa ja englantia.