Night of the Power Ballads – Virgin Oil – 10.2.2018

Suurten tunteiden powerballadi-ilta järjestetään jo kahdeksannen kerran!

Ystävänpäivän tienoilla on taas mahdollista herkistellä maailman mahtipontisimpien rakkauslaulujen tahdissa, kun lauantaina 10.2. Helsingin Virgin Oilin lavalle nousee 25-henkinen ryhmä huippumuusikoita ja laulajia esittämään lähes kaksituntisen kavalkadin powerballadeja.

”Powerballadi on hidastempoinen rakkausteemainen kappale, joka kehittyy herkästä introsta galaksit räjäyttävään kliimaksiin, varovaisesta alkuvärinästä maailman pakahduttavimpaan tunteeseen, jota voi tulkita ainoastaan kovaa ja korkealta”, maalaa illan isä, muusikko-tuottaja Luca Gargano.

”Illan genrevalikoima yltää 80-luvun hardrock-klassikoista tämän päivän isoihin pop-biiseihin. Powerballadit ovat aina muodissa ja siksi hienoja rakkauslauluja tehdään koko ajan. Virgin Oilissa kuullaan parikymmentä balladia, joita yhdistää se, että ne ovat kaikki myös isoja hittejä – haluamme yhteislaulua”, Gargano perustelee.

Powerballadiorkesteria ryydittävät jouset ja taustakuoro, ja bändiä johtaa tällä kertaa kitaristi Ossi Maristo. Laulamassa ovat mm. Lauri Yrjölä, Netta Laurenne, Andrea Brosio, Tommi Fäldt, Lotta Lene ja 15 muuta solistia.

Night of the Power Ballads – Virgin Oil Co.
Lauantai 10.2.2018
21:00 ovet
21:30 Lauri Yrjölä Love Acoustic
22:00 Power Ballads 2018
24:00 dj Punis goes Love

enn. alk. 11,50 €, ovelta 12 €

www.tiketti.fi
www.facebook.com/nightofthepowerballads
www.virginoil.fi