Koskelainen – Viini

Lehdistötiedote 4.8.2017

Koskelainen on tällä kertaa makeampaa kuin Viini!

Laulaja-kitaristi Luca Garganon alter ego Koskelainen julkaisee elokuun lopussa uuden albuminsa Luova iltapäivä. Levyn maistiaisena ilmestyy nyt kesäinen makeilu Viini, jonka videolle onnistuttiin taltioimaan kenties kuluvan kesän lämpimin päivä ja yö.

Suomenkielistä veijarimusiikkia tekevä Koskelainen esiintyy soolona sekä yhtyeensä kanssa. Akustista Koskelaista on kuultu Samettiklubeilla, levyillä maailma on kasvanut sähköisemmäksi äänikerrosten juhlaksi. Koskelainen on poppia, rokkia, elektroa, iskelmää tai mitä ikinä haluat siinä kuulla. Viini flirttailee reggaen suuntaan, ja uudelle albumille on tulossa tunnelmia diskosta indierockiin.

Kehutun debyyttialbuminsa Bola Bola (2012) lisäksi Koskelainen on julkaissut kolme ep:tä, ja edellinen single Herää on vuodelta 2014.

Videon ohjasi Sakari Sankkinen, kuvasi Nestori Majoinen ja siinä esiintyvät Koskelaisen lisäksi Alli Walden ja Pauli Patinen.

www.facebook.com/musakoskelainen