Lauluntekijäklubit rules!

Samettiklubi täytti marraskuussa 14 vuotta ja edelleen iltamiin saapuu joka kerta uusia hienoja lauluntekijöitä esittelemään biisejään ja kertomaan niiden synnystä. Samettiklubi järjestetään nyt keväällä 2016 joka kuun ensimmäisenä tiistaina On the Rocksissa.

Uusi lauluntekijäklubi Harmonia toimii niin ikään kerran kuussa Kotkassa, Pub Jaakossa. Saan itse kunnian esiintyä siellä 11. maaliskuuta. Näin kertoo Harmonia-lauluntekijäklubin tiedote:

Harmoniaklubi – ja niin syntyi laulu!


Tammikuusta alkaen Pub Jaakon lavalla nähdään lauluntekijöitä läheltä ja kaukaa!


Vanhat konkarit ja uudet tuttavuudet esittävät omia biisejään ja kertovat niiden synnystä. Keikan jälkeen lavalla on tilaa myös SINULLE, joka haluat esittää omaa tuotantoasi kotkalaiselle yleisölle 😉 Jos mielit lavalle niin ota pikapikaa yhteyttä facebookissa Pub Jaakon sivujen kautta TAI suoraan Sanna Pekoseen/Johanna von Hertzeniin.


Klubi-illat avaa paikallinen laulaja-lauluntekijä Sanna Pekonen.

Kotkalaisyleisölle kerrottakoon etukäteen seuraavaa:

Musiikkialan monitoimija Luca Gargano on pyörittänyt omaa lauluntekijäklubiaan Samettiklubia syksystä 2001 lähtien. Ensimmäiset omat biisit on rustattu jo 1980-luvun puolella, ja julkaistuna on monenlaista poppia, rokkia ja musikaalibiisejäkin. Joku on saattanut kuulla Lucan alter egoa Koskelaista, jotkut saattavat myös muistaa Ari Koivusen levylle tehtyjä biisejä.


Harmonia-klubilla tullaan kuulemaan Lucan tuotantoa laidasta laitaan sekä erilaisia tapoja lähestyä biisintekemistä. Tällä hetkellä työn alla on uusia levytyksiä, eli klubilla kuullaan jopa neljällä eri vuosikymmenellä tehtyjä lauluja. Luvassa on myös vinkkejä lauluntekijöille.

Nähdään lauluntekijäklubeilla!