Singapore, pikkujoulut, äänitykset, säätösäätösäätö

I know I should be writing something in English too. And I will. Soon I’ll have something to tell too. Now all I can say is that life is quite busy, Singapore is awesome and as this flu is slowly going away, singing feels great again. Oh and new songs! Yes.

Olin ajatellut keskittyä tähän blogiin varsinaisesti sitten kun saan uutta julkaistavaa valmiiksi, mutta näin välihuomiona voin todeta, että aika tosiaan lentää kun on tekemistä.

Luotsasin 60 laulajan kisat Singaporessa, bändin kanssa on treenattu mahtavia biisejä, uudet julkaisut on yhä kesken mutta paranee vaan kehittelyn myötä ja aika on niin kortilla, että annan ennemmin kuvien kertoa viime aikojen touhuista. Nimim. eilen vedin 2 eri keikkaa samanaikaisesti, tänään synttärikeikka, huomenna duokeikka, samoin sunnuntaina + studioon ja maanantaina myös… eli ei täs nyt ainakaan liikoja lepäillä. Ehkä sitten jouluna vähän.