Otteita lokakuun päiväkirjasta

la 4.10. klo 20.40

Varaventtiili on pakko saada. Sressi nostaa päätään niin, että alan huolestua. En oikeastaan kaipaa lepoa, vaan aikaa. Aikaa tehdä omia juttuja. Ajatella. Kehitellä. Luoda ja toteuttaa. Niitä juttuja, jotka pitää tasapainossa. En voi olla tekemättä mutten myöskään toimi robottina.

Oli aika kun ei ollut mitään: ei työtä, ei perhettä, ei inspiraatiota eikä oikein harratuksiakaan. Oli vain tuhlattavaa aikaa. Nyt kaikki on päinvastoin. On töitä, paljon töitä. On perhettä ja sekin lisääntyy. On myös harrastuksia, jopa niin että priorisoida täytyy: aion harrastaa näitä omia juttuja – luomista, ajattelemista, lukemista ja kirjoittamista.

Enkä totta vie aio enää ikinä käyttää vapaata lauantai-iltaa teostoraporttien kirjoittamiseen!


su 5.10. klo 10.52

Järjestelen läppärin työpöytää ja koitan priorisoida työtehtäviä ja ajatuksia. Oikeastaan tässä on vain kolme tärkeää asiaa, joiden ulkopuolelle pitää rajata kaikki muu pois. Tärkeät asiat ovat 1) perhe ja aika perheen kanssa, 2) rahatyö, jolla maksetaan elämä ja aika perheen kanssa sekä 3) omat taiteelliset ambitiot eli säveltäminen, kirjoittaminen, äänittäminen ja julkaisutoiminta. Näiden ulkopuoliset puuhat ovat nyt valitettavasti karsittavien listalla. Tämä tulee aiheuttamaan pari harmillista toimenpidettä, mutta se on nyt väistämätöntä, sillä en halua täyttää 50 vuotta miettien, että olisinhan minä voinut tehdä enemmän, jos vain olisin muilta hommilta ehtinyt.

su 5.10. klo 14.26

Tutkin vanhimpia biisivihkojani, ja pari biisiä on oikeasti käyttökelpoisia. Hahaa, 14-vuotiaana sävelletty aihio päätyy vihdoin valmiiseen biisiin! Tekstejä pitää kyllä uusia. Mahtavia rokkikliseitä. Olen kyllä hiukan ylpeä siitä, että olen kirjoittanut mm. seuraavat biisit: Act Smart The Mosh Part sekä G.Y.H. (Grow Your Hair)

Tallella on myös dataa ihka ensimmäisistä omista keikoista, jotka soitin Anxiety-yhtyeen kanssa.
Kokoonpano oli minä (kitara & laulu), Teemu Kesävaara (koskettimet & laulu), Juha Ravaska (kitara & laulu), Sampo Haljoki (basso & laulu) ja Sami-Antti Rekola (rummut).

Anxiety Kulloossa 4.2.1989
1. In the Name of Rock
2. Rock’n Roll Mercy
3. What Were You Here For?
4. Paranoid (n.1/3)
5. For Whom The Bell Tolls
6. Guilty of Love
7. Rentun ruusu (n. 1/10)

Anxiety Hamarin työväentalolla 17.2.1989
intro: The Entertainer
1. In the Name of Rock
2. Rock’n Roll Mercy
3. What Were You Here For?
4. Escape
5. For Whom The Bell Tolls

Bändi hajosi virallisesti 16.5.1989. Kolmatta keikkaa ei koskaan soitettu.

pe 10.10. klo 15.47

Koko viikon oon tehnyt ihan hulluna duunia, ja nyt vasta helpotti, vaikka alkuviikosta kuvittelin, että voisin torstaina ja perjantaina tehdä hiukan musiikkiakin.

En voinut.

Mutta olen silti onnellinen. Kaikki on hyvin just nyt. Kohta vielä paremmin,
kun stressi vähän lievittää ja ehdin taas tehdä musaa.

Ihan kohta.

pe 31.10. klo 13.31

Taisin eilen ostaa uuden konkkamikin. Se on hieno. Tuossa ständissä.

Ihan kohta ehdin ehkä kokeilla sitä.