Kesä mielessäin

Yle Teema näytti juuri viimeisen jakson hienosta Hetkiä kaupungissa -sarjasta. Esiinnyin siinä yhdessä mainion islantilaisen Boas Örnin kanssa. Soitimme Bola Bolaa puistossa. Esitys on kuukauden nähtävissä täällä: http://areena.yle.fi/tv/2044729

On hauska katsella kuvia viime kesästä nyt, kun päivät ovat pimeitä ja vettä sataa. Sellaista se oli ja sinne se meni. Vaan eikö mitä, puolen vuoden kuluttua on jo UUSI KESÄ!

Koskelainen on tavallaan lomaillut, mutta henkisellä tasolla jotain on tapahtunut koko ajan – uuden levyn kappaleet ovat hahmottuneet hyvää vauhtia, ja osaa on jopa ihan demotettukin. Julkaisusuunnitelma on seuraavanlainen: ensimmäinen uusi biisi julkaistaan tässä talvella, toinen keväämmällä ja kolmas sitten kesäksi. Kenties koko levykin samalla. Katsellaan. Mikäs tässä ja valmiissa maailmassa ja jne.

PS. “Mistä on Koskelainen tehty”-albumilista on surkean vaillinainen. Seuravaksi teen biisilistan, joka tulee näyttämään kovin erilaiselta. Itse asiassa sekin päivittyy kerran viikossa. Se on hyvä asia. Ihminen, joka kuuntelee vain nuoruutensa musiikkia, ei halua enää muita elämyksiä kuin nostalgiaa. Sekin on tietty suotavaa. Jos diggaa. Kukin ja tyylillään ja jne.

Olispa kesä. Kirjoittaisin tätä tuolla puistossa.