Pikainen päivitys – täällä ollaan, pidän Helsingistä ja musiikki tuntuu kiinnostavalta

Yours trulynne ei ole juuri verbaalisesti ilotulittanut, kun kesä on vilahtanut erilaisilla random-keikoilla ja perhepuuhissa.

Tässä pikapäivitys: Samettiklubi on nyt kerran kuussa Bar Loosessa, syyskuun puolivälissä on vielä yhdet kesähäät soitettavana, italo-orkesteri on esiintynyt Kontulan festareilla ja levystä on äänitetty rumpu-, basso- ja kitarapohjat. Koskelaisen uutukainen kypsyy pääkopassa ja pari muutakin viritystä on korvien välissä virittymässä, mutta aika pannahinen käy aina vähiin.

Olisin monesta asiasta montaa mieltä, mutta nyt totean vain, että Helsinki on tänään ollut erityisen mainio kaupunki, päivän uutiset koskevat myös parilta suunnalta radiokenttää, ja löysin Akateemisesta kirjakaupasta ehkä tulevan graduni tärkeimmän lähdeteoksen.

Välillä ne kysyvät, miten mulla on aikaa tähän kaikkeen. Ei olekaan, ne vain luulevat. Mutta sitähän me nykyään myydään: illuusiota tapahtumisesta itse tapahtumisen sijaan. Ok, tuossa oli puolet vitsiä. Mutta nyt pitäisi silti montaa eri asiaa, joista yksikään ei ole tämän blogin päivittäminen.

Koskelainen palaa pian.

Ai niin. Olen jo alustavasti sopinut comeback-keikasta Siltasessa järjestettävän Oireklubin kanssa. Hahaa!