Keikkaa, äänitystä, kaikenlaista puuhaa ja lisää lapsia

Huh, jopas onkin taas kevät!

Uusia kappaleita on hahmoteltu ja demoteltu ja hiukan kokeiltu Samettiklubeilla, ja äänitykset jatkuvat pian uudessa työtilassa. Muulla musiikkirintamalla Koskelaisen iskelmäkerho on venynyt tarpeen niin vaadittua rock-klassikko-orkesteriksi, ja myös alter egoni italiankielisen musiikin pyrkimykset edistyvät – luvassa on äänityksiä ja keikkailua silläkin saralla, mm. festarikeikka elokuussa. Tähän kun lisätään vielä viime viikolla syntynyt pieni poika ja 1,5-vuotiaan tyttären kanssa hengailu, niin johan tässä ehtivät lumet sulaa ja vappupillit soida miltei huomaamatta!

Koskelaisen seuraavat esiintymiset:
ti 7.5. Samettiklubi Bar Loosessa
ti 21.5. Samettiklubi Bar Loosessa
ke 22.5. Café Pirittan Tekosyy-klubi
la 25.5. Omatuntoklubin open stage Torkkelinmäen puistossa 
la 8.6. Nyyrikin Iltatähti (Kuvajaisen kanssa)

Tervetuloa kuuntelemaan!