Lux!

Ei se ole mikään salaisuus. Jotkut rakastavat pitkää, kylmää ja pimeää talvea, ja toiset mielellään nukkuisivat sen yli. Olen jo aikaa sitten ehdottanut luuppia toukokuusta lokakuuhun, jolloin 31.10. olisi vappuaatto ja sen jälkeen alkaisi jälleen toukokuu. Ehdotukseni on aina tyrmätty korkeammalla taholla. Epäilen osasyyllisiksi Joulupukin ja hiihtokeskusten salaliittoa.

Huhtikuussa lisääntynyt valo ja vähitellen lämpenevä ulkoilma ovat saaneet minut taas vauhtiin. Tuntuu kuin olisin ollut lamaantunut viimeiset neljä kuukautta, ja nyt on taas virtaa vaikka mihin. Tänään työn alla on nettisivuun liittyviä asioita ja myöhemmin ehkä hiukan rytmien ohjelmointia. Ja sattumanvaraisia levyjä! Sunnuntaisin pitää kuunnella sattumanvaraisia levyjä!

Erinomaista kevätsunnuntaita itse kullekin!