Kiireen selittelyä

Olen pahoillani siitä, että tämä blogi on jäänyt hoitamatta kuin eilisen enon puutarha. Kaikenlaista voi selittää kiireellä, säädöllä ja muulla puuhalla, mutta nyt asiaan tulee muutos: Koskelaisen blogi on olennainen osa Koskelaisen musiikkidiggailua, ideointia, työstämistä ja kaikkea siihen liittyvää, eli lupaan tästedes kirjoittaa tänne vähintään yhden merkinnän viikossa.

Viime aikojen kuulumisia lyhyesti:
-Bola Bola sai neljä tähteä Rumbassa
-Ainakin kolme eri kappaletta on soinut ainakin kolmessa eri radiossa
-Koskelaisen iskelmäkerhossa on nyt viisi jäsentä kun Charlotte Kero liittyi remmiin

Jos joku ihmettelee vaillinaisia vanhoja netti-EP:itä, niin poistin niistä varhaisemmat versiot Bola Bolalle päätyneistä kappaleista. Ne versiot ovat nyt historiaa kuin J. Karjalaisen Mennyt mies. Bola Bolan voi ostaa tai sitä voi kuunnella Spotifyssa, ja tämän blogin seuraajille on hyvin pian luvassa uutta kiinnostavaa kuultavaa!