Pieni tauko

Koskelainen on kuluvan vuoden aikana esiintynyt akustisesti sekä koneiden kanssa ja julkaissut 3 EP:tä. Nyt on hyvä hetki pitää pieni tauko ja keskittyä muihin projekteihin: puuhaan Porvoossa tammikuussa esitettävää Yksi päivä lisää -musikaalia ja toisen Luca Gargano -levyn teko on jo hyvässä vauhdissa.

Uusia suunnitelmia on vaikka kuinka paljon – Koskelaiselle on tekeillä mm. äänitaidetta, runoäänite ja tanssimusiikkilevy, ja jossain vaiheessa Koskelainen aikoo myös kasvaa bändikokoonpanoon. Missä järjestyksessä ja milloin nämä asiat tapahtuvat selviää aikaisintaan keväällä. Koskelainen on siitä ainutlaatuinen ja mainio projekti, että voin tehdä sitä aina kun minulle sattuu sopimaan. Miten M.A.Numminen sen sanoikaan? “Ah, taiteilijan vapautta!”

Mainiota loppuvuotta kaikille ystäville! Päivitän aika ajoin blogiin arkistohelmiä, ja Koskelainen esiintyy kyllä satunnaisesti Samettiklubeilla.