Elokuun ensimmäinen

Blogiin on nyt saatettu ensimäiset arkistohelmet eli muutama Morris- ja Helsten-yhtyeiden äänite vuosilta 2002-2004. Arkistohelmiä lisätään jatkossa vähintään viikottain, ja voi veljet ja siskot, kuinka niitä löytyykin! Nämä vanhat tekeleet ovat lähinnä muistoja ja ajankuvaa, mutta jokunen biisi sieltä saatetaan poimia Koskelaisen keikkaohjelmistoonkin. Ryhtykää siis tämän blogin seuraajiksi tai tykätkää fb-sivusta, jos haluatte diggailla vanhempiakin tekeleitä. www.facebook.com/musakoskelainen

Oleellisin eli Koskelaisen julkaisut tulevat tietysti tänne aina ensimmäisinä. Kesä-EP:t I ja II ovat tämän blogin ensimmäiset merkinnät, ja III on paraikaa työn alla. Mikäli se valmistuu elokuun aikana, sitäkin tohtii vielä kutsua Kesä-EP:ksi. Oikean reunan valikosta on kätevää selailla sivun julkaisuja. Tänne siis tipahtelee tasaiseen tahtiin niin uutta kuin vanhempaakin musiikkia.

Koskelaisen biisejä voi kuulla livenä Samettiklubeilla (www.facebook.com/samettiklubi) ja ensimmäinen kokopitkä keikka on jo reilun viikon kuluttua eli tiistaina 9.8.2011 Club Libertéssä. Tervetuloa!