Tyhjän paperin kauhistus

Luomisen suurin ongelma on se, että pitäisi olla jokin idea, ajatus josta lähteä rakentamaan. Mikään ei synny tyhjästä ja ilman ensi ajatusta on aivan turha pyöritellä sulkakynää tai rimputtaa luuttua. Deadline on usein hyvä motivaattori mutta joskus sekään ei auta kun pitäisi keksiä jotakin kiinnostavaa, merkittävää tai edes omaperäistä. Nyt siis odotellaan sitä taivaallista inspiraatiota.

Minkähänlainen inspiraatio kristillisten jumalalla oli, jos hän loi kaiken tyhjästä? Mahtoi olla melkoinen luomisen tuska! Ai niin, olen keskustellut kreationistin kanssa! Siitä referaatti pikapuolin.

Lähiaikoina on väsyttänyt hurjasti, niin fyysisesti kuin henkisestikin. Tuntuu että kaikki valuu hukkaan ja istun vain ikkunalla savuke suussa katselemassa. No, ainakin nyt ikkunalaudan yrttivalikoima ja kevätaurinko antavat energiaa. Yrttivalikoima on siis salvia, rosmariini, timjami, oregano, basilika ja kaupan päälle villirucola, joka halusi mukaan. Ja jääkaapissa on lammasta pääsiäisen kunniaksi.