Huonosta ruoasta ja arvostuksen puutteesta.

Miksi ihmiset syövät pahaa ruokaa?

Internet on täynnä erilaisia ruokablogeja joissa ihmiset esittelevät kokkauksiaan. Niitä selailemalla saa jonkinlaisen yleiskuvan siitä, mitä suomalaisissa kodeissa syödään. En voi käsittää miksi joku kokkaa jotakin maailman tylsintä perusmurkinaa ja laittaa sitä selostuksen valokuvan kera nettiin. Maailma on täynnä hienoja makuja ja erilaisia keittiöitä. Sen sijaan että on pakko esitellä oma nakkimuhennoksensa, voisi koittaa löytää oikeasti mielenkiintoisia ja hyviä reseptejä.

Ai niin, internet.
Kaikkien on PAKKO tuottaa itsekin sisältöä.

Miten saada ihmiset arvostamaan luovaa työtä, jota tekee rauhassa itsekseen? Helposti. Jättää sen tekemättä.

Anteeksi teille parille ystävälle jotka tätä luette, tästä tuli hetkeksi jonkinlainen negatiivisten asioiden likasaavi ja lähiaikoina on kai kiukuttanut enemmän kuin koskaan. Nyt on takki taas kääntynyt niin, että voisin lopettaa julkisen blogin ja palata Okapiruun. Ei, en lopetakaan sitä vielä. Mulla täytyy olla kanava jossa voin vapaasti julkaista mahdollisia vastineitani mahdollisiin netin höpölöpöjuttuihin, tai ainakin vittuilla joillekin. Lapsellista? Joo joo, elämä on. Mutta Okapiruun on siis odotettavissa myös jotain positiivista ja ehkä kiinnostavaa viime aikojen valituksen sijaan.