Vapaapäivät #2

-Tee itsellesi Älä tee -lista.
Älä tee -listaan voit kirjata sellaisia toimia jotka ovat turhia, rasittavia ja so last season. Lista auttaa muistamaan niillä hetkillä kun tekemisen puutteessa meinaat vanhasta tottumuksesta kuluttaa aikaasi johonkin mistä ei viimeksikään tullut hyvä mieli tai rentoutunut olo.

-Kuuntele levy.
Kuuntele se alusta loppuun ajatuksella. Älä mieti muita asioita tai tee mitään siinä samalla. Sellainen on vain levyn kuulemista. Kuunteleminen vaatii keskittymistä.

-Syö hyvin.
Syö hitaasti. Syö jotakin mitä et ole ennen maistanut. Kiinnitä huomiota siihen että viini on valittu aterian (ja sen mausteiden) mukaan.

-Ärsytä jotakin.
Jos elämä on liian tyyntä kannattaa ärsyttää jotakin sellaista, joka on väärää mieltä, huono tyyppi tai muuten vain tyhmä ihminen. Pieni sohaisu muurahaispesään. Tiedät etteivät muurahaiset lopulta pysty muuhun kuin ruiskimaan virtsaansa. Ei muurahaisen purema satu, se huvittaa.

-Katso peiliin. Naura.