onnenkauppaa

Miten jollakin voi olla aina huono tuuri? Minulla on ystävä jolle käy aina huonosti. Joka kerta kun tavataan, kuulumiset ovat luokkaa “auto varastettiin, kämppä lähtee alta, työt loppuivat, uusi puhelin hajosi heti, ystävä sairastui, teloin polveni, flunssa pahenee, hukkasin avaimet ja jäin pakkaseen”. Olen ihmetellyt tätä akuankkaa jo vuosikaudet, mutta nyt olen vakuuttunut siitä että hän todellakin ON syntynyt onnettomien tähtien alla. Enkä usko horoskooppeihin.

Joillakin käy aina tuuri, tai ainakin siltä vaikuttaa. Pääsevät kuin koirat veräjästä. Iskevät sormensa kultaan. Umpimähkää mutta sellaisella itsevarmuudella että jotakin löytyy varmasti.

Olisiko kyse sittenkin vain tuosta? Itsevarmuudesta? Voiko epävarmuus vetää puoleensa onnettomuuksia? Päivän pohdintoja, ei muuta. Tsemppiä huono-onnisille, ei se voi ikuista olla. Itsellä on käynyt pari kertaa nyt ihan hyvä tuuri, pelkään jo sen loppuvan…enkä uskalla avata pankin lähettämää kirjettä.

Hymiö.