"jokainen parillinen luku on esitettävissä kahden alkuluvun summana"

Petros-setä käytti koko elämänsä siihen, että yritti ratkaista Goldbachin hypoteesin. Apostolos Doxiadis kirjoitti sedästä kirjan, jota minä luin viimeisille sivuille asti romaanina kunnes huomasinkin teoksen olevan totta. Paitsi että se ei ole. Doxiadis ei ole Petros-sedän veljenpoika. Hän huijasi minua tuplasti, tai oikeastaan kirjoitti vain niin hyvin, että halusin uskoa. Se on parasta mitä romaanikirjailija voi saada aikaan – halun oppia ja uskoa kirjan sisältö ja ajatukset tosiksi. Toisaalta – nehän ovat tosia. Mikä on fiktio? Kuka kertoo ja minkä tarinan? Minä uskon myös siihen, että Petros-setä onnistui. Uskon unessa nähtyihin kaksostyttöihin. Olen myös löytänyt uuden idolin. http://www.apostolosdoxiadis.com Sitä paitsi nyt on taas hyvä palata Gebiin.

Kesä – rockin rämistelyä ja hevihulinaa, kirjoja, olutta, kieltenopiskelua, lisää kirjoja, vähemmän vaatteita kauniilla naisilla, kirpputoreja, uimarantoja, kahviloita, vielä lisää kirjoja – en aio valittaa.