kuivaa vettä ja sananvapautta

Päivän ajatus #1: Jos jostakin ei lähde jano, ei sitä kannata enää juoda. Ainakaan siihen tarkoitukseen.
Kauheasti oli taas kertynyt kaikenlaisia sijaistoimintoja ja tilapäisharrasteita. Taisin hiukan kevätsiivota niitä, koska nyt kalenteri näyttää oikein mainiolta.

Päivän ajatus #2: Sananvapauden ei ollut tarkoitus merkitä sitä, että jokaisen ääliön perusteeton mielipide olisi samanarvoinen ja otettava yhtä vakavasti kuin vähemmän ääliöiden perustellummat ajatukset.
Nettifoorumit: antakaa minulle jarru! Bannaan taas hetkeksi itseni koska en vain osaa antaa typeryyksien lipua ohitse. Kyse ei ole provosoitumisesta vaan hyvästä tahdosta opastaa ihmisiä pois idiotismista. Hymiö.

Päivän ajatus #3: Italialaiset ovat kaikki muusikoita ja huijareita. (Gustave Flaubert)