now here or nowhere

Sometimes I feel I’m getting stuck
Between the handshake and the fuck
This is a black out
Dont let it go to waste
This is a black out
I want to detonate
Sometimes I wish that I could change
I can’t save you from my poor brain
(Dave Grohl)

Nämä päivät, nämä yöt… Välillä vaikuttaa siltä kuin koko maailma olisi tullut hulluksi, itsestä alkaen mutta lähipiiristä ulospäin tasaisen sekopäiseltä vaikuttaen. Johtavat tahot muovaavat rajoja, historiaa ja tulevaisuutta. (Mistä lähtien Suomi on ollut entinen neuvostotasavalta? Vai onko meitä todella huijattu näin hienosti?) Johdettavat tahot sen sijaan alistuvat nuhjuiseen mitättömyyteensä. Minä sivuutan maailmanpolitiikan ja paikallispolitiikan. Sen sijaan koetan räjähtää sisäänpäin.

Olen kaiketi vain tosi väsynyt.
Unta tämä on.