Yhteysongelma, ongelmayhteys ja vuoden päätökset

Olisin kirjoittanut välipäivien aikana kuulumisiakin mikäli yhteys olisi toiminut kunnolla. Joku ylempi taho halusi kuitenkin säästää minua verkkomaailmalta joulun pyhinä. Ja pyhä tämä joulu olikin, miltei Pyhä. Lepoa ja rauhaa mutta myös lahjoja hengelle (pää) ja ruumiille (vatsa). Joulun päiviin liittyivät Méliès, Bachin Jouluoratorio, usean tradition herkut, viini ja ystävät, Dickens, Godard, kuusen tuoksu ja turistimatka keskiyön messuun. Miltei harmittaa palata normaalielämään. Tosin normaaliuskin on vain määritelmä. Keskinkertaisuuteen ei kuitenkaan ajauduta ikinä!

Vuoden päättyessä on tietysti taas päätettävä kaikenlaista. Asioita on saatettava päätökseen. On myös tehtävä uusia päätöksiä ensi vuoden aikana tapahtuvista asioista. Kutsutaanko näitä ennakkopäätöksiksi? Jännittävää, jännittävää.

Ainakin olen päättänyt luopua lopullisesti juontotyöstä, johon liittyy voimakas meteli myöhään yöllä savuisissa ravintoloissa. En muutenkaan viihdy niissä enää. Ensi vuonna juonnan siis korkeintaan ulkoilmatapahtumissa, joita myös festivaaleiksi kutsutaan.

Muut päätökset pidän visusti omana tietonani.
Paitsi! Päätin olla aloittamatta tupakointia uudestaan.
Ei tämä vuodenvaihde ole sen arvoinen.
Juhannuksena voisin kenties maistaa savukkeen?

Yllätän kaikki: Vuosi 2006 päättyy (rummutusta) PUUJALKAVITSIIN!
Suomalainen iskelmälaulaja ja rockkitaristi yhdistyivät ja tuloksena oli brittikeikari! Danny+Andy=Dandy

Kiitokset kaikille vuodesta 2006 ja tervemenoa seuraavaan!
Varokaa niitä ilotulitteita! Näkö on arvokas aisti!