I've had it, I quit!

Tiedän, että usea samanaikainen muutos voi olla pahasta,
mutta otetaan riski. Koska olen itsepäinen.

Kuitti kertoo, että olen syönyt aamuyöllä roskaruokaa.
En muista syömisestä mitään, joten minun on vaikea arvioida
vastasiko sapuskan laatu hintaansa. Miksi? Mikä on se riivattu voima,
joka pitää baarissa tappiin saakka ja koko ajan uusi lasi kädessä?
Oliko meillä hauskaa? Oli kuulemma.

Alustin klo 21 jälkeistä ulkonaliikkuumiskieltoa jo hetki sitten, mutta nyt se
astuu voimaan. Ainoa poikkeus on työ. Ainoa. Miten tämä selitetään sitten kaikille niille ystäville, joita näkee harvoin tai joilla on ikävä tai jotka muuten vaan haluavat turista tuopin ääressä tai joilla on tärkeää kerrottavaa tai synttärit tai valmistujaiset tai vaikka vittu silmätulehdus? Helposti:”En valitettavasti tule. Ainoa ravintola jossa käyn on ruokaravintola ja sellaisiinkin menen päiväsaikaan.” Ai niin, nythän on vielä oivallinen lisäsyy, jos sellaista tarvitsee:”Olen lopettanut tupakoinnin, välttelen kovin savuisia paikkoja.” Ja vielä:”Herään nykyään todella aikaisin.”

Jep.
Ja miten? No sillä kuuluisalla itsepäisyydellä.
Anteeksi vaan kaikki baarikamut, saatte nyt opetella tulemaan toimeen ilman minua.
Hei hei.

Pitääpä vielä heti tarkentaa sääntöjä:
Sallittujen listalla ovat siis ruokaravintolat ja nekin ainoastaan kun mennään syömään eikä mielellään klo 21 jälkeen. Kellonajasta voi lipsua jos ryhmä sitä vaatii. Sallittuja ovat myöskin kahvilat tai kahvila-baarit mikäli niihin mennään nauttimaan kahvi tai tee. Tämä tapahtuu ainoastaan päiväsaikaan.
Jos joku haluaa tavata illalla, pitää kyläillä.
Kaikenlaiset muut anniskelutilat,seurusteluravintolat, baarit, pubit, keikka-, tanssi- tai karaokepaikat ovat kiellettyjä paitsi niinä iltoina kun siellä ollaan töissä. Vaikka Tavastialla soittaisi Beatles. Vaikka Rocksissa olisi Carla Bruni alasti keikalla. Vaikka aivan mitä hyvänsä. Piste. Ja tämä kestää mihin saakka? No, otetaan aluksi tuollainen kolmen kuukauden kuuri. Katsellaan sitten helmikuussa uudelleen, siinä omien synttäreiden korvilla.

Ai niin, 9.12. olis myös yhdet synttärit…..mutta minähän olen siellä töissä!