Oliko Jeesus keinohedelmöitetty?

Päivi Räsänen on surullinen hedelmöityshoitolaista,
mutta minä olen vihainen Jeesukselle. Kirjoitan hänelle avoimen kirjeen.

Hyvä Jeesus.
Millä oikeudella sinä, Jeesus, komennat aivopestyt seuraajasi rienaamaan julkisesti tavallisia ihmisiä? Kuka sinut on valtuuttanut nostamaan sekopäiset kannattajasi muita ihmisiä vastaan?
Mistä olet saanut päähäsi, että voisit käskeä näiden kulttisi lahkolaisten pitää itseään ylivertaisina ja haastaa riitaa, tuomita ja meuhkata vailla minkäänlaista tolkun häivää? Vai oletko edes käskenyt sellaista? Lahkolaisesi ovat kertoneet sinun puhuvan heille suoraan. Siihen ja vain siihen perustan syytökseni.

Ehkä et edes puhu heille. Kenties häpeät heidän toimintaansa. Voisiko olla, että voihkit jossain hiljaa nähdessäsi kaiken sen tuhon ja eripuran, jota nämä sinun nimissäsi toimivat aiheuttavat?

Tai sitten sinua ei edes ole olemassa.

Mutta silloin kun olit, tulitko ikinä kysyneeksi äidiltäsi, miten sinut on tehty? Uskoitko käsittämättömän hätävalheen, jota tuskin kasvatti-isäsikään koskaan nieli? Vai piditkö itseäsi oikeasti maailman luojan poikana?

Äh, tämä on turhaa. Mikäli olet olemassa, menee kaikki aikasi lahkolaisillesi jutteluun. Kenties neuvot heille hyviä kahvinjakopaikkoja. Et siis varmaankaan ehdi lukea blogiani. Mikäli sinua ei ole, on tämä kirje ei kenellekään. Jos nyt kuitenkin tätä luet, ole hyvä ja vastaa tähän viestiin. Haluan henkilökohtaisen kantasi kristittyjen, kristillisten ja kristinuskoon liittyvien fundamentalistien toimintaan. Koska jos olet oikeasti sitä mieltä, että lahkolaistesi on hyvä uskoa maailman tulleen luoduksi 6000 vuotta sitten ja että joku haluaisi kuulla riparilauluja ja saarnoja helvetistä, olet aika mulkku jätkä.

Päivän päätös:
Tee ensi kesäksi pari tuhatta “Sano EI Jeesukselle”-flaijeria ja jaa niitä aina “Suomi Jeesukselle”-bussin läheisyydessä.
Aamen.