Vainoharha

Edellistä viestiä kirjoittaessani viime lauantain postaus katosi bittiavaruuteen. Miten se on mahdollista? Kävikö joku poistamassa sen? Onko jollain todella pokkaa käydä kysymättä deletoimassa viesti, jossa ei ollut mitään laitonta tai herjaavaa. Olkoon palvelin kenen hyvänsä, jos tällainen palvelu luodaan, sen pitää toimia.

Lauantainen viestini käsitteli vasenta ja oikeaa, niiden poliittista ja deiktistä yhteyttä, lapsuuden muistelua ja ihmettelyä siitä, kuinka akateemisesti koulutettu ihminen voi pillastua pilakuvista niin, että juoksee pihalle huutamaan ja ampumaan ilmaan.

Toivon hartaasti, että viestin poisti jokin data-avaruuden musta aukko tai jopa minun oma sähläykseni. Mikäli selviää, että viestini sensuroitiin koska viittasin maailman tämän hetken ykkösaiheeseen uutisissa ja politiikassa, nostan aiheesta hirveän melun. Saapahan taas kirjoittaa lehteen jostakin.

Tästedes kopioin kaikki viestit myös omalle koneelleni. Jos tämä toistuu, vaihdetaan taas blogia.